Hirdetés

21. századi nosztalgia: Monkey Island intró 360 fokos videóban

|

Ötletes rajongói megoldással a The Secret of Monkey Island nyitánya most VR videóban is élvezhető. És már megint játszani akarunk vele.

Hirdetés

Van egy olyan kellemetlen mellékhatása a Ron Gilbert és a LucasArts nevével fémjelzett The Secret of Monkey Islandnek, hogy akárhányszor meghallja a magamfajta vén játékos a főcímet, akkor akaratlanul is játszani akar. Egy olyan zseniális hangulat és élmény Guybrush Threepwood kalandja az én generációmnak, amit nagyon nehéz érdemben elmagyarázni azoknak, akik nem a kilencvenes években élték át ezt.

Bárhogy is, a nosztalgia mindig kreatív utakat tör magának, hogy újra és újra elvarázsolja az embert, most éppen Piotr Loj alkotta meg a klasszikus Monkey Island nyitányt egy 360 fokos videóban, a fenti képre kattintva magatok is megismerhetitek a térben felturbózott élményt akár VR szemüveggel is.

Ha pedig még autentikusabb zenei élményt szeretnétek hozzá, akkor javasolt ide kattintani

Egyrészt remek munka, másrészt nagyon zavaró, hogy most megint elő kell kaparnunk a játékot, mert igazi kalózok akarunk lenni. És nem a Ctrl+W billentyűkombinációval (ezzel ugyanis annak idején azonnal meg lehetett nyerni a játékot, aminek ünnepe egy You Win felirat volt, és be is zárt a program).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)