Hirdetés

Ilyen is lehetett volna a Nintendo 64 kontrollere

|

A most megtalált prototípus nagyon hasonlít a végleges verzióra, egyedül az analóg karnál látni nagyobb eltérést.

Shane Battye azzal foglalkozik, hogy retró hardvereket gyűjt és újít fel, most pedig egy igazi ritkaságra bukkant, méghozzá egy olyan N64 kontrollerre, mely soha nem került tömeggyártásra. A prototípus a jelek szerint használható állapotban van, noha szükség volt egy kis átalakításra, hogy rá lehessen kötni egy konzolra.

Hirdetés

Battye a Twitteren osztotta meg, hogy mire jutott a nagyjából 25 éve legyártott kontrollerrel, mely elmondása szerint nem sokban különbözik a végleges verziótól. Erről a modellről anno jelentek meg fotók, de végül a Nintendo egy kicsit alakított rajta, mielőtt a gyártósorra küldte. A színét leszámítva a legszembetűnőbb különbség az analóg kar, mely sokkal nagyobb és kialakításában is más, mint a végleges N64-kontrolleren lévő társa. Emellett a csatlakozója sem olyan, mint ami végül a konzolra került, így szükség volt egy kis barkácsolásra, hogy működésre bírják a masinát.

Hogy felépítését tekintve mennyiben különbözik az analóg kar a véglegestől, az nem derült ki, mivel Battye nem merte jobban megbontani, mielőtt kipróbálta volna. Ha érdekel titeket, hogy milyen tapasztalatai vannak a kontrollerrel, miután játszott vele, akkor érdemes visszanézzetek a Twitterére, mivel azt ígéri, hogy részletes beszámolóval érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)