Hirdetés

A Nintendo Japánban Mini Famicomot dob piacra

|

Bemutatták Japánban is a hamarosan megjelenő mini konzolt, mi pedig nagyon szívesen elfogadnánk belőle egyet.

Hirdetés

Korábban már láthattuk a Mini NES-t ami egy tenyérben hordotható, HDMI-n keresztül tévéhez csatlakoztató retró konzol, viszont most a Nintendo bemutatta a Japán piacra szánt alternatívát is, a Mini Famicomot.

Nem véletlenül kapnak a japánok egy eltér külsejű gépet, hiszen a mifelénk Nintendo Entertainment System nevű konzol náluk eredetileg Famicom (ez a Family Computer rövidítése) néven jelent meg, ráadásul még máshogy is nézett ki. Ettől függetlenül funkcionalitásában nem fog eltérni, ugyanúgy 30 előre telepített játékkal érkezik majd a Mini Famicom.

Ezek között természetesen ott vannak a legnagyobb klasszikusok (mint a Super Mario Bros. vagy a The Legend of Zelda), de azért kevésbé ismert, de szintén kiváló darabok is, mint pl. a szenzációs River City Ransom. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)