Hirdetés

Milyen is volt Sonic 25 éve?

|

A Sega elvileg sok ünnepi kellékkel és eseménnyel készül a Sonic-sorozat fennállásának huszonötödik évfordulójára, de egy jó Sonic-játék mindegyiknél többet érne.

Hirdetés

Csak úgy dúskálunk a héten az évfordulókban, hiszen a napokban a Quake és a Nintendo 64 huszadik évfordulója mellett arra is emlékezünk, hogy 1991 június 23-án indult útjára a Sega egyik legismertebb karaktere és sorozata a Mega Drive-ra megjelent Sonic The Hedgehoggal.

Hiába véste be a karaktert generációk agyába a briliáns első epizód, az évek során megjelent több mint harminc különböző játék elég hullámzó minőséget mutatott, így a Sonic Team sem igazán tudta sokszor eldönteni, a széria alapjaihoz kéne visszatérniük, vagy újítással próbálkozzanak inkább. 

Azért még talán van remény a kék sün rajongóinak, hiszen a Sega is érzi a nyomást, így nem csak Marióval közös játékában láthatjuk majd Sonicot, hanem az évfordulóra egy egészen új játékkal is készülnek.

Bár a Sonic filmre még éveket kell várnunk, a huszonötödik évfordulóra ezzel a videóval emlékezett meg a Sega, amiben végigvehetjük, milyen különböző külsőket kapott az évek során Sonic.

Akik viszont a mélyebb elemzéseket szeretik, azoknak Super Bunnyhop videóját ajánlom, amiben minden eddigi játékot az első pályája alapján veszi végig, hogyan változott a széria 1991 óta.

Ti hisztek még Sonic visszatérésében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)