Hirdetés

Ilyen a soha meg nem jelent Nintendós Rayman játék

|

A sok részt magam mögött tudó Rayman széria egy meg nem jelent darabja került elő, ami Super Nintendo konzolra debütált volna.

Hirdetés

A Rayman játékok manapság inkább az okostelefonokon hódítanak, pedig régebben az egyik legjobb ügyességi, ugrálós játékának számítottak. A széria egyik megalkotója, Michel Ancel megosztotta Insatgramon, milyen a Super Nintendora készített Rayman játék, ami végül nem készítettek el.

Pár nappal korábban, még azt a szomorú hírt osztotta meg, hogy a játék minden adata elveszett, de tegnap előtt már arról regélt boldogan, hogy megvan az elveszett játék adathordozója, amit be is helyezett egy Super Nintendóba.

A fönt látható képhez lelkesen kommentárt is fűzött:

Működik! Az egész világon csak 4-en látták ezt. Azt hittük, hogy elveszett, de sikerült életre kelteni. És 60 fps-el fut!

Majd hozzáfűzte, hogy el kéne készíteni a Switch verzióját. Értjük a célzást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)