Hirdetés

Az Xbox Live Gold négy februári játékából háromról valószínűleg még nem is hallottál

|

Az egyik legalább tényleg jó, igaz, csak a kalandjátékok kedvelőinek fog tetszeni.

Hirdetés

2022 februárjában a PlayStation Plus felhozatala sem lesz túl erős két rétegjátékkal és egy önállósított DLC-vel, de még így is jobb ajándékokat kapnak a kék táborhoz tartozók, mint az Xbox Live Gold előfizetői. Ahogy azt megszokhattuk, a Microsoft szolgáltatásához járó ajándékok most sem teszik csábítóbbá a szolgáltatást, de a Game Pass miatt ismét megbocsátóak tudunk lenni.

Akinek van Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetése, ezúttal is négy játékkal gazdagodhat: kettő Xbox One-ossal és kettő Xbox 360-assal, de mindegyik működik későbbi gépeken a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Hirdetés

Február 1. és 28. között mindenki ingyen megszerezheti a Broken Sword 5: The Serpent's Curse-t, ami egy egész korrekt retro kalandjáték. Február 16-tól március 15-ig az Aerial_Knight's Never Yield nevű ugrándozós-csúszkálós akciójátékot húzhatjuk be, ami, ahogy azt az Xbox is kiemelte, nagyjából olyan hosszú, mint egy átlagos akciófilm.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezekhez társul február 1-től 15-ig a Hydrophobia, és február 16-tól 28-ig a Band of Bugs. Előbbi egy külső nézetes túlélő-kaland, amiben a víz központi szerepet játszik, utóbbiban pedig bogarakkal kell más bogarakra lövöldöznünk.

Vonz bármelyik titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)