Hirdetés

Egy igazán beteg játékot ad ingyen hamarosan az Epic Games Store

|

A cím megtévesztő lehet, igazi őrületre számíthatunk.

Hirdetés

Tegnap vált ingyenessé az Epic Games Store-ban a Model Builder és a Soulstice páros, melyeket érdemes lehet felmarkolni a következő napokban. Előbbi segít megélni a modellépítéssel és festéssel kapcsolatos álmainkat, míg utóbbi egy viszonylag friss akciójáték fantasy világba tuszkolva, egy próbát - főleg ellentételezés nélkül - mindenképpen megér.

A következő ajándék is ott figyel már a kosár mögött, de ehhez bizony gyomor és acélidegek kellenek majd. A Godlike Burger ugyanis elmeséli, miből van a világ legjobb hamburgere, de nem biztos, hogy ezt szeretnéd tudni.

Hirdetés

A játék alapvetően éttermi menedzser-tycoon, azzal az aprósággal megfűszerezve, hogy le kell mészárolni a kuncsaftokat, és belőlük kell összerakni a húspogácsákat. Különböző bolygókat fogunk meglátogatni, ahol a helyi lakossághoz mérten eltérő burgereket fogunk felszolgálni. Ha sikeres a biznisz, akkor a földönkívüli lényeket levághatjuk, és az új húst vihetjük a következő bolygóra. Valamiért a Zöld hentesek című film jutott eszünkbe, amit mindenképpen nézzetek meg, ha esetleg kimaradt volna, csodásan beteg darab.

Akit érdekel a Godlike Burger az október 5. és 12. között ingyen felmarkolhatja azt az Epic Games Store boltjában. Ti tesztek vele egy próbát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)