Hirdetés

Ezzel az ingyen játékkal ajándékoz meg minket az Epic Games Store

|

Ha az ugrándozást nem veted meg, tetszeni fog az Epic Games e heti ajándéka.

Hirdetés

Mit mond el egy játékról, ha 2021-ben jelent meg, de még Windows XP SP2-vel is futtatható? Vagy azt, hogy kiválóan optimalizálták, vagy azt, hogy elírták a gépigényét. Remélhetőleg egyébként is mindenki frissebb operációs rendszert használ már, de megmosolyogtató látni, hogy az Epic e heti ajándéka ennyivel, meg egy 2.6 GHz-es egymagos processzorral és 1 GB memóriával is beéri.

Pedig az Aerial_Knight's Never Yield egyáltalán nem néz ki rosszul, sem régiesnek. A játékban Wally, egy "rejtélyes figura" szerepében játszhatunk, aki nagyon gyorsan tud futni, ugrálni, csúszni és vetődni, ha erre tőlünk utasítást kap. Normál nehézségi szinten másfél óra alatt végigjátszható.

Hirdetés

Már készül is folytatása, az Aerial_Knight's We Never Yield, az mindenből többet fog adni.

A letöltéshez a fenti linken keresztül nyissátok meg a játék adatlapját, majd a GET gombot keressétek, aztán - bejelentkezést követően - a Place Orderrel véglegesíthetitek a folyamatot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)