Hirdetés

Két játékot ad ingyen az Epic Games Store, sok vidámságra ne számítsunk

|

Ha a tavaszi napsütés túl sok jókedvet hozott volna az életetekbe, akkor az aktuális ajándék játékok majd gondoskodnak a szürkeségről.

Hirdetés

Előző héten vidám játszadozást biztosított az Epic Games Store, most viszont az e heti ajándékok egy gyors váltás után immár komor, kemény kalandok lettek. Sem a hidegháború végén játszódó Industria, sem a LISA nem tartozik a könnyed, vidám, önfeledten kacagós mókák közé. 

Előbbi egy realisztikus háborús lövölde, amelyben egy eltűnt kollégánkat kell megkeresnünk egy alternatív világban. A fejlesztők történelmi alapokból építkeztek, ami abszolút érződik a játék helyszínein és fegyverein. Az Industria hangulatát azonban sci-fi elemek teszik különlegessé, de sokat nem akarunk lelőni a sztoriból. Ezeket fedezzétek fel magatoknak.

Hirdetés

A LISA: Definitive Edition a másik ingyenes játék, amely kifejezetten vérgőzös és könyörtelenül sötét. A pixel art körítés, és az oldalnézetes RPG alapokra építkező játékmenet könnyed élményt sejtetnének, de a fejlesztők komor és sötét kalandot ígérnek.

A fenti páros a mai naptól, vagyis április 25-től május 2-ig lesz ingyenes. Ha ebben az időszakban felmarkoljátok őket, mindkettő véglegesen ottmarad majd az Epic könyvtáraitokban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)