Hirdetés

Most ingyen felmarkolhatod az egyik leglazább gördeszkás játékot

|

Itt nincs semmi maszatolás, csak a mutatványok. És most teljesen ingyen.

Hirdetés

A Fanatical néha osztogat egy-egy játékot ingyen, legutóbbi ajánlatuk egy olyan csoda, amit mindenképp érdemes bezsákolni. A The Ramp című indie móka egyetlen fejlesztő szerelemprojektje, amiben nincsenek feloldható ruhák, kozmetikai eszközök, skinek, extra képességek, sem elérendő achievementek, vagy bármi egyéb sallang.

Tökéletesen minimalista és mégis elképesztően hangulatos játék ez, ahol semmi más dolgod nincs, mint az adott pályán gurulni a deszkával, és hallgatni, ahogy kerék átgördül minden bukkanón. Paul Schnepf szerint a játékának az a célja, hogy egy 15 perces deszkázással ki tudjunk kapcsolódni egy nehéz nap után.

Hirdetés

A célt nagyban megkönnyíti, hogy a játékot a Fanatical most ingyen adja, és egyenesen a Steamre küldi a hozzáférésünket. Ha összekötjük steames fiókunkkal rendszerüket, akkor egy kattintás után már a miénk is lehet a The Ramp.

A játékot a következő egy hétben húzhatjátok be ingyen, utána 5 euróba fog kerülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)