Hirdetés

Újabb játékot ad ingyen a Ubisoft egy héten át

|

Megint adakozós kedvében van a francia kiadó.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a Splinter Cell sorozat egyik, ha nem legjobb részét, a Chaos Theoryt ingyen adta, a Ubisoft ismét megajándékozza a PC-s játékosokat, ezúttal egy városépítős klasszikussal.

Mától december 14. délután 3 óráig bárki hozzáadhatja Ubisoft Connect fiókjához az Anno 1404 History Editiont, ami 2020-ban, az Anno History Collection részeként jelent meg, és az eredetileg 2009-ben kiadott Anno 1404 kibővített, feljavított változata.

Hirdetés

Ez a kiadás problémamentesen fut modern rendszereken, és támogatja a ma elterjedt felbontásokat, a többmonitoros rendszereket és a keret nélküli ablakos futtatási módot. Helyet kapott benne a Venice kiegészítő, ami számos extra tartalom mellett kooperatív és kompetitív többjátékos módokat is kínál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A letöltéshez az Anno 1404 History Edition promóciós oldalára kell ellátogatni, majd a Ubisoft Connect logóra kattintani és bejelentkezni. Természetesen aki a következő egy hétben megkaparintja, bármikor előveheti a későbbiekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)