Hirdetés

Itt a novemberi GameStar!

|

Címlapon egymással háborúzó háborús FPS-ek, teljes játék az időt manipuláló TimeShift.

Hirdetés

Nincs mese, november hónap minden szempontból büntet, brutálisan erős játékfelhozatalával három lapszámot is meg tudtunk volna tölteni, tehát maradt még decemberre puskapor, amit ellőhetünk.

Előzetes rovatunkat így is majdnem teljesen felfalták a tesztek, a közelmúltban bejelentett World of Warcraft kiegészítő, a Mists of Pandaria és a Mass Effect 3 multiplayer funkciói mellett azért sikerült helyet szorítanunk egy kimerítő Star Wars: The Old Republic előzetesnek, amit személyes élmények alapján vetettünk papírra.
A címlapra tekintve bizonyára kitaláljátok, hogy mi, pontosabban mik kerültek a fókuszunkba. Szinte egyszerre jelent meg a Battlefield 3 és a Call of Duty: Modern Warfare 3, hogy aztán titáni küzdelemben feszüljenek egymásnak. Mindkét kampány rövid és intenzív, a különbségek multiban ütköznek ki igazán. FPS-front egyébként is erős időszak kellős közepébe csöppentünk bele, hiszen két klasszikus cím felújított változata is befutott. A GoldenEye 007: Reloaded a jól ismert történetet eleveníti fel Daniel Craiggel a főszerepben, míg a Halo: Combat Evolved Anniversary segítségével tíz évet utazhattunk vissza az időben. Nagyon más volt akkoriban egy FPS.



Természetesen az előbb említett címekkel még csak éppen hogy megkarcoltuk a felszínt, hiszen nem feledkezhetünk meg a templomosok és az assassinok harcának negyedik felvonásáról, a mesés Konstantinápolyban játszódó Assassin's Creed: Revelations-ről sem. Ha pedig már a muzulmán világ felé vezet utunk, akkor mindenképpen érdemes megállni egy szóra az Uncharted 3: Drake's Deception miatt, ami az év egyik legütősebb konzol-exkluzív játéka lett.
Fantasy témában októberben minden egy gyűrű körül forgott, a The Lord of the Rings: War in the North kooperatív módban is végigjátszható kampányában emberek, orkok, törpék és tündék esnek egymásnak.
Múlt hónapban a Denevérember szórakoztatta a képregények rajongóit, ezúttal Pókembernek (Spider-Man: The Edge of Time) és az X-Men mutánsainak (X-Men: Destiny) jutott a hálás feladat. Zombis pizsamában olvasó rajongóinknak a Dead Rising 2: Off the Record című vérben és humoros jelenetekben gazdag akciójátékot, a stratégák figyelmébe pedig a Cities XL 2012-t, valamint a Stronghold 3-at ajánljunk. Némelyiket sajnos elrettentő célzattal.

Teljes játékként ebben a hónapban az FPS-ek híveinek kedvezve a Saber Interactive 2007-es időmanipuláló lövöldéjét, a TimeShift-et csomagoltuk a lap mellé. Az alkotást az teszi különlegessé, hogy nem csupán az idő lelassítására, illetve megállítására van lehetőségünk, hanem még vissza is tekerhetjük. Nyilván mondanom sem kell, hogy mindez milyen szórakoztató hatással van a játékmenetre, amit csavaros, az idő manipulálására építő fejtörőkkel is megspékeltek a fejlesztők.

 

 

Előzetes

World of Warcraft: Mists of Pandaria
Mass Effect 3
Star Wars: The Old Republic

Teszt


Battlefield 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Assassin's Creed: Revelations
Uncharted 3: Drake's Deception
Spider-Man: Edge of Time
Kinect Disneyland Adventures
The Lord of the Rings: War in the North
WRC 2: FIA World Rally Championship
Halo: Combat Evolved Anniversary
X-Men: Destiny
Ignite
Dead Rising 2: Off the Record
GoldenEye 007: Reloaded
The Adventures of Tintin
NCIS: The Game
Cities XL 2012
Stronghold 3
Dance Central 2
Kinect Sports Season 2
Disney Universe
Sonic Generation
Modern Combat 3: Fallen Nation
Race of Champions
Nuclear Dawn
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
Dragon Age II: Mark of the Assassin
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Batman: Arkham City - Nightwing Bundle Pack

Hardver

Okostévék és platformok tesztje
Webroot SecureAnywhere

Kult

Edzett agyak?
Magyar vagy, játssz magyarul!
Másvilág (Testcsere - The Change Up, Yes - In the Present: Live from Lyon, Bódy János - Az Illés szekerén, Terry Pratchett - Hazafiak, R. A. Salvatore - Az útonálló, Dan Simmony - Hyperion bukása, Neil Gaiman - Tükör és füst, Robert Kirkman - The Walking Dead/Élőhalottak 2: Úton, China Miéville - Armada)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)