Hirdetés

Itt az Unreal Engine 4-es macskaszimulátor

|

Amitől a szombatod nem lenne teljes. A Purrkour (jaj) egy ingyenesen letölthető Unreal Engine 4-es macskaszimulátor.

Hirdetés

A Catlateral Damage már korábban körbejárta a "macskák a legfeleslegesebb élőlények a világon, mégis indokolatlanul sok ember szereti őket" témakört, de mindezt most új szintre emeli a Purrkour.

Ugye, hogy csak ez hiányzott a szombatodból? A 2014 Indie Game Maker Contestre készült játék a Catlateral Damage-hez hasonlóan a rombolásra helyezi a hangsúlyt. Mondjuk egy macskával kapcsolatban elég nehéz is lenne másra építeni. 

A Purrkour (értitek, cicás parkour, haha) alatt az Unreal Engine 4 dorombol, ezért mondhatjuk, hogy ez egy szignifikáns előrelépés a macskaszimulátorok életében. Ennek ellenére a játék csak 64 megát foglal, úgyhogy ha egy kis szombat esti kikapcsolódásra vágytok, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni a játék aloldalára és kattintani egyet a megfelelő helyre.

Azt azért jelezném, hogy a Purrkour még elég korai stádiumban van, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha váratlan dolgokat produkál a játék. Kellett ez nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)