Berserk

Berserk kép

A Koei Tecmo már több franchise feldolgozásában vett részt, jól ismert Warriors-játékaik stílusában pedig ezúttal a Berserk anime világába tesznek egy kitérőt. Így Guts, Griffith és a Band of Hawk többi zsoldosának szerepében ezúttal is egyedül intézhetjük el szörnyű ellenfelek százait, amiben nem csak Guts szürreálisan nagy kardja, hanem rengeteg különleges támadás is a segítségünkre lesz majd. A Berserk nem csak az alapanyagul szolgáló manga történetszálait dolgozza majd fel a, hanem a szereplők közül is sokat játszhatóvá tesz, így rengeteg különböző játékstílusra számíthatunk.


Berserk and the Band of the Hawk - rengeteg vér az új trailerben

Hír | 2016.10.07 14:14

Újabb traileren nézhetjük meg, hogy mire számíthatunk majd Guts véres történetének legújabb adaptációjában.

Berserk - Guts legendás páncélja az új trailerben

Hír | 2016.09.12 13:59

Guts híres páncélzata, a Berserker Armor is feltűnik az Omega Force akciójátékának legújabb előzetesében.

Berserk - ismerj meg két új karaktert

Hír | 2016.08.29 13:20

Az Omega Force hack-and-slash manga adaptációjának két játszható karakterével ismerkedhetünk meg néhány rövid gameplay videón keresztül.

Berserk - ilyenek lesznek az ellenfeleink

Hír | 2016.08.26 09:40

Hatalmas képcsomag érkezett a Berserk játékból, amik között láthatjuk például a játszható Wyaldot is. Meg persze egy csomó undorító lényt, akit majd felapríthatunk.

Berserk - akció közben az Omega Force új játéka

Hír | 2016.08.08 15:33

Egyre több anyagot ad ki a Koei Tecmo az Omega Force készülő hack-and-slashéről, a Berserkről. Ezúttal új gameplay videót mutattak a hivatalos YouTube-csatornájukon.

Berserk - újabb képek éreztek az anime hack-and-slashről

Hír | 2016.08.05 18:00

A Koei Tecmo lassan elkészül az animét feldolgozó Berserkkel. Friss gameplay videó egyelőre nem jelent meg, addig is be kell érni a legújabb képekkel.

Berserk - megvan, mikor jön nyugatra az anime-feldolgozás

Hír | 2016.07.16 07:50

A Koei Tecmo egy csomó új screenshotot adott ki a Berserk játékfeldolgozásáról, amivel együtt elejtették a megjelenés dátumát is.

Berserk - ekkora karddal még nem kaszaboltál

Hír | 2016.06.25 07:50

Örülhetnek a Berserk rajongók, az anime mellé ugyanis hamarosan egy elég durva játék is érkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)