Crash Tag Team Racing

Crash Tag Team Racing kép

A Crash Tag Team Racing egy autóversenyzős videojáték, amely a Sierra Entertainment gondozásában jelent meg 2005-ben. A játék fejlesztője a Radical Entertainment. Ezzel a játékkal a Crash versenyzős sorozata trilógiává nőtte ki magát. Von Clutch már a végét járja, ugyanis ellopták a kiborgtestét működtető kristályokat. Meghirdet egy versenyt, amelynek a győztese megkapja Von Clutch birodalmát, Motorworldöt. Cortex kihívja Crash-éket a versenyre, azzal a szándékkal, hogy elpusztítsa őket. A végén, mikor meglett az összes kristály, kiderül, hogy ki volt a tettes, valaki.A Crash Tag Team Racing tartalmaz Twinsanity-szerű mászkálós részeket is, és a versenyek menetén is sokat változtattak: az egyik jelentős változás a Clashing, azaz mikor két játékos járgánya egybeépül, és az egyik vezet, míg a másik tüzel.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)