Diablo 2: Lord of Destruction

Diablo 2: Lord of Destruction kép

A Blizzard stílusteremtő szerepjátékának folytatása, a Diablo 2 hatalmas sikert aratott világszerte. A jelentősen eltérő, fejleszthető karakterosztályok, és a fondorlatos történet jó időre a monitorok elé szögezi a kalandorokat. A legerősebb bossok legyőzéséig és az epic felszerelések megszerzéséig valószínűleg jó pár egér esik majd áldozatul a vad klikkelgetéseknek. A Diablo 2 kiegészítője, a Lord of Destruction hatalmas sikerű lett annak idején. Két új kasztból választhatunk magunknak karaktert: assassin és druida. Az ötödik fejezet az Arreat hegyen játszódik, új bossal, Baallal. Rengeteg új páncélt és fegyvert szedhetünk fel, valamint rengeteg minden változott a játékmenetben is. A fegyvereket többféleképpen lehet elosztani, vannak immáron kasztspecifikus fegyverek is.


Egy Diablo 2-játékos négy év grind után összeszedte az összes egyedi tárgyat

Hír | 2021.05.03 11:56

Egy speedrunner még 2016-ban indított egy Diablo II mentést, amit aztán több éven át pörgetett, hogy megtalálja a Szent Grált.

Diablo II - egyetlen ütés nélkül vitte végig egy speedrunner

Hír | 2017.04.20 11:15

Egy Diablo II játékos megcsinálta az úgynevezett pacifista speedrunt, amiben szándékosan senkit nem ölt meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)