Diablo III konzol

Diablo III konzol kép

A Diablo III PC-s kiadása mellett a Blizzard gondoskodott arról is, hogy a PlayStation 3-mal és Xbox 360-nal rendelkezők se érezzék magukat kirekesztve, így kapták meg a konzolosok is a legendás szerepjáték sorozat harmadik részét. A Diablo III ezen változata többek között kontrollerre szabott irányítást, átvariált kezelőfelületet, átalakított droprendszert, egyszerűbb inventory-t, nyolc nehézségi szintet és egyedi co-op mókát kapott, illetve bevezetésre került az aukciós ház eltávolítása. Mindezekért cserébe viszont alacsonyabb grafikával vagyunk kénytelenek beérni a PC-s verzióhoz képest, de a Diablo III ennek ellenére is meghatározó élményt jelent mindkét konzolon.


Adventi Játéközön - az ördög viszi el

Hír | 2013.12.20 19:03

Az Adventi játéközön utolsó napjára a Diablo III maradt, de a tegnapi akciókat is igénybe vehetitek. Nem tudunk jobb napot egy utolsó nagy bevásárlásra.

Diablo III - javítás érkezett konzolokra

Hír | 2013.10.16 11:50

A Blizzard klikkparádéjának PlayStation 3-as változata ma kapott egy komoly hibajavítást, az Xbox-os patchre még várni kell.

Diablo III teszt - konzolba bújt az ördög

Teszt | 2013.09.02 20:00

A billentyűzet után most kontrollerrel vehetjük fel a küzdelmet a démonok és egyéb alvilági lények ellen.

Diablo 3 konzolos megjelenés - nyernél jó cuccokat?

Hír | 2013.09.02 19:30

Eddig előrendelői extrák voltak, most azt szeretnénk, ha bárki kaphatna. Van pár király Diablo III cuccunk, és szeretnénk szétosztani köztetek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)