DiRT Showdown

DiRT Showdown kép

A DiRT sorozat készítője, a Codemasters stúdió új alapokra helyezi a szériát, immáron elhagyva Colin McRae nevét. A Showdown alcímet viselő résszel, így a megszokott rali versenyek helyett, most a roncs derbik világában próbálhatjuk ki magunkat, ahol autók százait törhetjük ripityára kedvünk szerint. A változások többek között abban is megnyilvánulnak, hogy ezúttal nem a szimulátor életszerűségére, hanem a többi versenyző lezúzására terelődik a hangsúly, amit a könnyedén megtanulható irányítás, illetve a járgányok/pályák remek kidolgozottsága - főként, ha a hot rod típusú, amerikai vasakat nézzük - tesz még látványosabbá és élvezetesebbé. Mindezt a széria alapmotorja, az EGO biztosítja, ami a fizikai modellezések hiányosságainak ellenére is, tökéletes játékélményt biztosít a műfaj szerelmeseinek, bármely módban teszik próbára képességeiket, legyen az időmérő, szabad játék, vagy egy egyszerű futam. A DiRT Showdown az utóbbi idők egyik legjobb arcade roncsderbijének ígérkezik.


Ingyenes a DiRT Showdown!

Hír | 2017.01.12 19:27

A DiRT sorozat kettővel ezelőtti része is ingyen szerezhető meg, de csak 48 órán keresztül. Siessetek!

DiRT Showdown - ezentúl magyarul duruzsol a motor

Hír | 2013.08.06 18:08

Az autóversenyzés szerelmesei ezentúl magyarul élvezhetik a DiRT Showdown világát.

A Race Driver: Grid ihlette a Dirt Showdown-t

Hír | 2012.05.05 10:30

Iain Smith mondta ezt, aki associate producer a Codemasters színeiben.

Ezekkel játszunk májusban

Hír | 2012.05.04 15:37

Májusra igazi csemegéket kaptunk, melyek közül többre már évek óta áhítozunk.

Tölthető a DiRT Showdown demója

Hír | 2012.05.01 19:53

A Codemasters szériájának legújabb része kipróbálható verziót kapott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)