Dragon Quest Heroes

Dragon Quest Heroes kép

A Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below a Dragon Quest sorozat mellékszála, amely egy akcióorientált hack 'n slash némi JRPG-beütéssel a Dynasty Warriorsszal elhíresült Omega Force fejlesztésében. A tradicionális Dragon Questre vágyó játékosok talán nem értékelik majd annyira, viszont nagyszerű szórakozást nyújt mindenkinek, nem csak az akciójátékok kedvelőinek, hiszen egy nagyszerűen kivitelezett átvezetőkkel telített történetet mesél el Arba világáról, amelyben harmóniában éltek emberek és szörnyek, mielőtt valami nagyon elromlott volna.

Elolvasom a tesztet

Dragon Quest Heroes teszt - nem hétköznapi hősök

Teszt | 2016.01.18 19:41

A Dynasty Warriorsszal elhíresült Omega Force kísérletezett kicsit a Dragon Quest sorozat mellékágán, és a hack 'n slash stílusnak adtak egy kis JRPG-s beütést: így lett a Dragon Quest Heroes. Megérte? Elmeséljük.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)