eyepet

eyepet kép

Biztos mindenki emlékszik a tamagocsi nevű játékra, ami mondhatjuk, hogy meghódította az egész világot. Ázsiától kezdve Anglián át kis hazánkig egy időben gyerekek (és talán a felnőttek) jó része virtuális állatneveléssel töltötte szabadidejének egy részét. Azonban ami egykor újdonságnak hatott és elvarázsolta a játékos lelkületű embereket, az mára megkopott. A Sony viszont most fogta a virtuális nevelés ötletét és teljesen új, modern alapokra helyezte: minek csak a gombokat nyomkodni, ha ezentúl a lény, amivel játszol, egyetlen mozdulatodra is reagál? Ha a kis állatod "ott van veled a szobában" és csak arra vár, hogy játsszatok egy jót? Jól hangzik, igaz? Így született meg az eyepet! Az eyepet PS3-on már meghódította a játékosokat, most pedig a PSP-tulajdonosokon a sor!


EyePet PSP

Teszt | 2010.12.07 19:49

Cuki, játékos, imádni való és még csak allergiás sem leszel rá! Itt a tökéletes házi kedvenc PSP-re is!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)