FIFA Manager 10

FIFA Manager 10 kép

A foci menedzser játékok műfajában hosszú évek óta három kiskirály, a Championship Manager, a Football Manager és a FIFA Manager sorozat vetélkedik az elsőség megszerzéséért, az egymásnak feszülő rajongótáborok pedig csakis saját kedvencüket tartják méltónak a trónra - ám mindegyikük tud olyat nyújtani, amivel kiemelkedik riválisai közül, így tényleg csak ízlés kérdése a választás. Az EA és a Bright Future stúdió közös gyermeke, a nagy multú FIFA Manager sorozat különlegessége, hogy a csapat vezetésén túl a klub-menedzsment valamennyi vetületét a kezünkbe adja a pénzügyektől a létesítmény-gazdálkodáson át egészen a sportolók magánéletének irányításáig. A FIFA Manager 2010 mintegy 400 apróbb újdonságot és finomítást hordoz: immár kikapcsolhatjuk a nem mindenki által kedvelt magánéleti aspektust, emberibb lett a sajtókapcsolati rendszer, kedvünkre alakíthatjuk stadionunk infrastruktúráját, megszabhatjuk a jegyárakat, ésszerűbb lett az átigazolási rendszer, „munkánkat” súgó ikonok segítik, az évkönyvbe pedig fényképeket gyűjtögethetünk. Fontosabb újítás, hogy ezentúl testreszabhatjuk, mely területekért szeretnénk személyesen felelni és mi az, amit inkább az MI-re bíznánk. Rengeteg új animációval bővült a mérkőzések 3D-s megjelenítéséért felelős motor, így végre különbséget tehetünk az eltérő játékstílusok között, ezen kívül bemutatkozott egy ötletes rendszer, amellyel a partvonalról kiabálhatunk be 17 féle utasítást játékosainknak (csak a bíróra tessék figyelni!). A FIFA Manager 10 igazi innovációja a multiplayer játékmód bevezetése, amely ugyan nagyságrendekkel kevesebb lehetőséget kínál a single-nél, mégis kitűnő móka, és mindenképpen jó kezdetnek tűnik. Miután létrehoztunk egy saját host-ot az általunk kialakított szabályokkal, vagy csatlakoztunk másokhoz, tíz percünk van, hogy kiválasszuk csapatunkat, meghatározzuk az edzéstervet, meghozzunk néhány taktikai döntést, és az aukciós rendszerben leigazoljuk az értékes játékosokat. A második körben induló mérkőzés állásáról, majd végeredményéről szöveges értesítéseket kapunk, de érdemben már nem befolyásolhatjuk az eseményeket. A 2009 októberében PC-re kiadott FIFA Manager 10 40 ország 3600 klubját és 31 ezer játékosát vonultatja fel, és az önjelölt sportvezetők akár a Fradit is a csillagok közé emelhetik.


FIFA Manager 10 demo

Hír | 2009.10.17 18:00

Megjelent, és tölthet a FIFA Manager aktualizált kiadásának játszható demója.

FIFA Manager 10 trailer

Hír | 2009.07.05 14:45

Mi magyarok a sok millió fociedző országa vagyunk - a futballhoz mindenki jobban ért, mint az edzők és a szövetségi kapitányok - mármint akit érdekel a futball persze.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)