Fruit Ninja

Fruit Ninja kép

A ninják nem szeretik a gyümölcs semmilyen formáját, olyannyira nem, hogy kedvtelve pusztitják őket. Mi is egy ninja szerepét vesszük fel a Fruit Ninjában, feladatunk pedig a lentről felugró gyümölcsök kettévágása. A szintén hasonló irányban közlekedő bombák károsak ránk nézve, úgyhogy azok szétvágását érdemes kerülni. Törekedjünk arra, hogy minél kevesebb gyümölcs ússza meg végzetét. A Zen játékmódban nem kell félni a visszaeső gyümölcsöktől, illetve bombák sem riogatnak minket, csupán az idő az, amiből kevés van. A Fruit Ninja a maga izgalmas játékmenetével, szép grafikájával, és 0.79 eurós árával kötelező vétel!


Hamarosan érkezik a Fruit Ninja sorozat

Hír | 2017.04.24 07:10

Hiánypótló alkotás készül a népszerű mobiljátékból, a Fruit Ninja a filmvászon után megcélozza a sorozatnéző réteget is.

Már PlayStation VR-ral is apríthatjuk a gyümölcsöket

Hír | 2016.12.21 11:20

A Fruit Ninja VR átviszi a mobilos játékból ismert, gyümölcsdarabolós élményt a virtuális valóságba, amit ezentúl a PlayStation VR szemüvegében is élvezhetünk.

Fruit Ninja - készül a VR-változat

Hír | 2016.06.09 12:04

Sejtettük, hogy be fog következni, de most hivatalossá vált: a gyümölcsök aprítását a virtuális valóságban is folytathatjuk, jön a Fruit Ninja VR.

Fruit Ninja Kinect - 8-bites DLC érkezik

Hír | 2012.08.29 09:32

A Fruit Ninja Kinect legújabb letölthető csomagja a múltba repít vissza minket.

6 millió eladott Fruit Ninja

Hír | 2011.02.19 15:35

Hihetetlen népszerűségnek örvend a gyümölcskaszabolós játék.

Fruit Ninja - iPhone/iPod Touch teszt

Teszt | 2010.07.06 14:47

A gyümölcsökre rossz napok várnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)