Hearthstone: Blackrock Mountain

Hearthstone: Blackrock Mountain kép

A Blizzard sikeres kártyajátéka újabb tartalmakkal bővül a Blackrock Mountain képében. A Hearthstone: Heroes of Warcraft második kalandja a Curse of Naxxramashoz hasonlóan öt új szárnyat nyit meg előttünk, és rengeteg új kártyalapot is hoz. Ahogyan a kiegészítő neve is mutatja, ezúttal a World of Warcraft játékosok által már jól ismert hegységet látogathatjuk meg, amelyben sárkányok és törpök sokasága várja a vakmerő kalandorokat, ugyanis a Blizzardra jellemző humoros tálalás mellett 17 főellenfél igyekszik megnehezíteni az életünket egyedi képességeik bevetésével. A Hearthstone: Blackrock Mountain összecsapásait színesíti a speciális paklival játszható Class Challange kihívássorozat és a hardcore mód is, amelyben maga a győzelem a jutalom.


A Hearthstone új kiegészítője a World of Warcraft klasszikus konfliktusáról szól

Hír | 2021.11.19 14:38

Közeledik az idei utolsó kiegészítés, amiben ismét az Alliance és a Horde kerül a középpontba.

Hearthstone - véletlenül az admintól kért tippet, ezért zárták ki az egyik profit a versenyről

Hír | 2019.01.23 09:49

A lehető legrosszabb embernek küldte el üzenetét a világ egyik legjobb játékosa.

Hearthstone: Blackrock Mountain teszt - sárkányok tánca

Teszt | 2015.06.24 21:00

A Hearthstone második kalandja, a Blackrock Mountain a Curse of Naxxramashoz hasonlóan öt új szárnyat nyit meg előttünk, és rengeteg új kártyalapot is hoz, ezért elmerültünk egy kicsit benne.

Hearthstone: Blackrock Mountain - megvan a megjelenési dátum

Hír | 2015.03.27 09:24

A Blizzard bejelentette a Hearthstone: Blackrock Mountain megjelenés dátumát. Nem kell sokat várni.

PAX East 2015 - Hearthstone: Blackrock Mountain Adventure Pack bejelentés (videó)

Hír | 2015.03.06 18:05

Nagyon erős trailerrel mutatkozott be a PAX East 2015-ön a Hearthstone új Adventure Packje, a Blackrock Mountain. Helló, Ragnaros!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)