Hearthstone: The Grand Tournament

Hearthstone: The Grand Tournament kép

A Hearthstone: The Grand Tournament a Blizzard gyűjtögetős kártyajátékának második nagy kiegészítője, amely hasonlít a World of Warcraft: Wrath of the Lich King - Call of the Crusade tartalmára: a történet szerint a világ minden részéből érkeznek Lovagok, hogy az arénában összemérjék erejüket és kiderítsék, hogy ki a legjobb. A The Grand Tournament 132 vadonatúj kártyával bővíti az alapjáték felhozatalát, továbbá olyan újdonságokat nyújt, mint az Inspire: az ilyen szóval ellátott kártyák különböző bónuszt adnak akkor, ha használjuk a hősképességeket. A Hearthstone: TGT magában foglal még egy-két fejlesztést (beleértve a rangsorolt rendszer megbolondítását) és apróságot, viszont új játékmódot nem tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

Hearthstone - jön a kooperatív Tavern Brawl

Hír | 2015.11.03 21:57

A Hearthstone néhány hónappal ezelőtt bevezetett játékmódja holnap teljesen új vizekre evez, az 1v1 csatákat ugyanis 2v1 küzdelmekre cseréljük.

Kézzel rajzolt Hearthstone kártyákkal játszanak a katonák

Hír | 2015.10.23 10:30

A Hearthstone-láz egyre több embert fertőz meg, de mi van akkor, ha megfelelő gép vagy net hiányában nem tudsz játszani? Csak pár száz órára és rengeteg elszántság van szükség.

Hearthstone: The Grand Tournament teszt - párbaj életre-halálra

Teszt | 2015.10.16 20:33

Egy új asztal, 132 vadonatúj kártya és számos apróság várja a Blizzard kártyajátékának rajongóit a második nagy kiegészítőben, avagy íme a Hearthstone: The Grand Tournament.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)