Joe Danger PS Vita

Joe Danger PS Vita kép

Kedvenc veterán motoros kaszkadőrünk, Joe Danger halált megvető mutatványokkal szórakoztatott már minket PC-n és bizony konzolokon is a róla elnevezett oldalnézetes platformer-versenyjátékban, de a kézikonzolos port, vagyis a PlayStation Vita platformra szánt kiadás később érkezett társainál, viszont megérte várni rá, hiszen többet tud, mint a korábbi epizódok. Összesen 84 pályán (köztük vadonatúj PlayStation Laboratory-s akadálypályákkal), 25 karakterrel mutathatjuk meg tudásunkat, mindezt a platformhoz igazított irányítással, élénk színekkel, tűéles képpel és folyamatos 60 fps-sel, de akár saját pályákat is készíthetünk az egyedi szerkesztővel, amely kihasználja az érintőképernyő előnyeit - utóbbi az újrajátszási faktort is alaposan megemeli.


Joe Danger PS Vita teszt - zsebedben a legveszélyesebb Jóska

Teszt | 2014.10.19 12:36

Kaszkadőr a pécén, a konzolokon és immáron a tenyerünkben is: beszáguldott a Joe Danger kézikonzolos portja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)