LEGO Star Wars

LEGO Star Wars kép

Legnagyobb örömünkre a játékot nem csak Xbox-ra, hanem PC-re is elkészítik! Gondolom, a cím már így is elég beszédes, mindenki vágja, miről is van szó :) Bizony, kedvenc Star Wars univerzumunk megelevenedik kedvenc LEGO emberkéink részvételével. Nyami! :)


Egy éven át épült a LEGO Ezeréves Sólyom

Hír | 2015.12.31 08:12

Egy eltökélt rajongó egy egész évet szánt arra, hogy megépítse a Star Wars ikonikus űrhajója, a Millennium Falcon legjobb LEGO változatát.

LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles - ingyen Star Wars a mobilodra

Hír | 2013.05.02 21:17

Mindannyiunk meglepetésére a hétre várható egy teljesen ingyenes, Yodát és Dooku grófot bemutató legós alkotás. Érdekesnek hangzik.

Ingyenes Lego Star Wars a LucasArts-tól

Hír | 2009.10.03 16:16

Az elmúlt hetek nagy ingyenes játék-dömpingje után itt a legújabb darab.

[MOVIE] Lego Star Wars: The Complete Saga trailer

Hír | 2007.05.26 14:20

A Lego Star Wars nagy sikereket ért el, és a második rész se okozott csalódást. A két részt most együtt, kiegészítve pár dologgal megkaphatjuk a Next gen konzolokra a Complete Saga kiadás keretein belül.

Új LEGO Star Wars, egyelőre csak konzolra

Hír | 2007.05.25 15:34

A Traveller's Tales idén sem akar csalódást okozni a LEGO Star Wars rajongóknak, aminek hála újabb játékkal jelentkeznek majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)