Pillars of Eternity

Pillars of Eternity kép

A Pillars of Etrernity egy nosztalgiára építő, hardcore RPG. A Baldur's Gate-ből és társaiból (pl.:Icewind Dale) ismerős nézet, látványvilág és játékmenet vár benne minden lelkes szerepjáték rajongót. Rengeteg faj, alfaj és kaszt közül választhatnak a kalandra éhes játékosok, és a karakterünk kulturális hátterét is megválaszthatjuk. Ezen túl persze külsőnket is kényünk szerint beállíthatjuk és kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetsző szinkronhangot, ahogy azt egy valamire való szerepjátékban illik. A kalandokba 5 kísérőt vihetünk magunkkal, míg a többiek táborhelyünkön maradnak pihenni, vagy ha gondoljuk, akkor tapasztalati pontért és jó hírűnk gyarapításáért saját küldetésekre is küldhetjük őket. A játék egy korai szakaszában már megszerezzük erődünket, ami elsőre sajnos elég ramaty állapotban van, de a játék folyamán folyamatosan fejleszthetjük. Itt pihenhetünk meg két küldetés között, de akár támadás is érheti és különböző random események történhetnek a környéken. Minél jobban felszerelt az erődünk és minél jobb a megítélésünk annál valószínűbb, hogy a véletlen események pozitívak, míg rossz reputáció és elhanyagolt környezet esetén inkább negatívak ez a történések. A Pillars of Eternity leginkább azoknak a játékosoknak szól, akik sokat játszottak az "Intinifty-korszak" legendás szerepjátékaival, de magával ragadhat mindenkit, akik szeretik a kihívást nyújtó, összetett RPG-ket.


Egyetlen feltétellel készülhet el a Pillars of Eternity 3

Hír | 2023.10.21 07:01

Josh Sawyer, akit a Fallout: New Vegas és a Pentiment folytatásáról is kérdeztek, tényleg trilógiává bővítené a Pillars of Eternityt.

Pillars of Eternity: The White March - íme a Part Two új segítőtársa (videó)

Hír | 2016.02.14 16:00

Bemutatkozik a Pillars of Eternity: The White March kiegészítővel debütáló új társ: Maneha, a barbár.

Pillars of Eternity: The White March - csúszik a Part Two, itt az új dátum

Hír | 2016.01.05 21:00

Egy picivel később kezdhetünk csak bele a Pillars of Eternity: The White March második felébe. Az új megjelenési dátumhoz egy rövidke videót is kaptunk.

Dokumentumfilm készült a Pillars of Eternity születéséről

Hír | 2015.12.24 13:40

The Road to Eternity betekintést enged a színfalak mögé, megmutatva hogyan alkották meg a közkedvelt RPG-t a Kickstarter projekt elindításától a játék megjelenéséig. Ünnepi kajálás után tökéletes néznivaló.

Pillars of Eternity: The White March - megvan a Part Two megjelenési dátuma

Hír | 2015.11.17 10:05

Az Obsidian kitűzte a Pillars of Eternity: The White March - Part Two dátumát, így már tudjuk, mikor jelenik meg a sikeres szerepjátékuk kiegészítőjének második része.

Pillars of Eternity: The White March megjelenés - itt az első rész

Hír | 2015.08.26 09:53

Elérhetővé vált az Obsidian népszerű szerepjátékának, a Pillars of Eternity-nek első kiegészítője, a The White March.

Pillars of Eternity: The White March - íme a kiegészítő újdonságai

Hír | 2015.06.25 16:11

Az Obisdian némi betekintést engedett a Pillars of Eternity készülő kiegészítőjének tartalmába, ahogy azt is megmutatta, milyen változásokat hoz a 2.0-ás frissítés, amit mindenki ingyen megkap.

E3 2015 - megjött a Pillars of Eternity: The White March DLC trailere

Hír | 2015.06.17 04:26

A Paradox és az Obsidian is jelen van a PC Gaming Show-n és be is mutatták a Pillars of Eternity White March DLC-jének első trailerét.

Pillars of Eternity teszt - emlékeztek még?

Teszt | 2015.05.02 20:04

Időrabló szerepjáték az Obsidiantól, amely a Kickstarteren született és a Baldur's Gate széria örökségét viszi tovább.

A srác, aki 40 perc alatt végigjátszotta a Pillars of Eternityt

Hír | 2015.04.15 11:52

Sok játékos csak a karakterkészítő képernyővel szöszmötöl háromnegyed órát, de valaki ennyi idő alatt teljesíti az egész Pillars of Eternityt.

Pillars of Eternity - kártyajáték, társasjáték, mi jöhet még?

Hír | 2015.04.06 09:00

A Pillars of Eternity hosszú várakozás után végre megjelent, de az Obsidian igazgatója szerint pont, hogy most kezdődik az igazi kaland.

Fordítsd magyarra a Pillars of Eternityt!

Hír | 2015.04.05 14:33

Ha valaha is szeretted volna kipróbálni magadat fordítóként, itt a kiváló alkalom, mert a Pillars of Eternity magyarítása egy kisebb hadseregnek is elég munkát biztosít.

Pillars of Eternity - így teljes a nosztalgiaélmény

Hír | 2015.03.30 14:10

A lengyel rajongók újra 1998-ban érezhetik magukat, persze ezt csakis maguknak köszönhetik.

Pillars of Eternity - karaktergyilkos bugot fedeztek fel

Hír | 2015.03.30 10:02

A Pillars of Eternity remek játék lett, de van néhány bug, ami rontja egy kicsit az élményt. A következő probléma például teljesen hazavághatja a karaktered.

Pillars of Eternity - már a jövő héten jöhet az első patch

Hír | 2015.03.28 21:02

Bár maga a játék kiváló lett, sajnos a bugok a Pillars of Eternityt sem kerülték el, így a fejlesztők rohamtempóban dolgoznak az első javításon. A hibák felkutatásában pedig a játékosok segítségét is szívesen veszik.

Aranylemezre került a Pillars of Eternity

Hír | 2015.03.18 14:46

Nagy utat tett meg az Obsidian-féle Pillars of Eternity az ötlettől a megvalósulásig és hamarosan kiderül, hogy megérte-e a fáradtságot, ugyanis a szerepjáték hivatalosan is elkészült.

Pillars of Eternity - már készül a kiegészítő

Hír | 2015.03.17 14:01

Alig több, mint egy hét múlva megjelenik a Pillars of Eternity, de az Obsidian már készíti hozzá a kiegészítőt.

Pillars of Eternity - egy órányi játékmenet (videó)

Hír | 2015.01.16 19:43

Akinek esetleg kétsége volt, hogy képes lesz-e visszaidézni a klasszikusok hangulatát az Obsidian a Pillars of Eternityvel, most jó alaposan szemügyre veheti a játékot.

Pillars of Eternity előzetes - régi időkre emlékszel-e még?

Hír | 2014.11.15 13:54

A BioWare-féle Infinity motorra támaszkodó szerepjátékos múltidézés Obsidian módra, egy kis Baldur's Gate utóízzel.

Pillars of Eternity - új trailerrel indul az előrendelés

Hír | 2014.11.12 13:21

Bár nemrég jövőre csúsztatták, azért továbbra is szűnni nem akaró lelkesedéssel várjuk az Obsidian old-school szerepjátékát, amely újabb trailerrel bizonyítja, hogy érdemes kibírni a megjelenésig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)