StarCraft+Brood War

StarCraft+Brood War kép

A Blizzard hatalmas sikereket elért 1998-as stratégiája világszerte mozgatta meg a stílus szerelmeseit, mind a játékosok, mind a szakma körében elismerik a Starcraft minőségét. A sztori három faj csatáját öleli fel, melyből egy emberi (terran) a másik kettő pedig képzeletbeli faj, a féreg-szerű zerg, és a tudásra építkező protoss. Egyjátékos kampánya mellett leginkább a multiplayer, azon belül is a lan-on történő meccsek kötötték le a játékosok figyelmét, a Starcraft-ot emelve ezzel a lan party-k felfedhetetlen és kihagyhatatlan részévé. A kiegészítővel egybecsomagolt változat segítségével áttekinthetjük a StaCraft I teljes történetét, a Brood Warban továbbvive az alapjáték sztorijának minden momentumát.


StarCraft - a mesterséges intelligencia egyre ügyesebb

Hír | 2017.04.04 13:06

Egyre többen próbálnak olyan magától tanuló MI-t készíteni, ami a profikkal is képes versenyezni a világ legnehezebb esportjában.

Visszatérhet a Brood War az esportok közé

Hír | 2017.03.06 07:48

Dél-Koreában még mindig népszerű az eredeti StarCraft kiegészítője, a Blizzard pedig szívesen támogatná, ha nyugaton is elterjedne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)