Super Mario Maker

Super Mario Maker kép

A Wii U-ra megálmodott Super Mario Maker úgy illeszkedik a Mario játékok végtelennek tűnő sorába és egészíti ki azokat, hogy közben teljesen mást kínál, ugyanis lényegében egy kibővített pályaszerkesztőt kapunk a képében, amely négy korábbi játék, a a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 3, a Super Mario World, és a New Super Mario Bros. U anyagaiból és lehetőségeiből építkezik. A Super Mario Maker játékmenetében a különböző szereplőkből és rendelkezésünkre álló alkatrészekből akár igazán őrült Mario-pályákat is alkothatunk, ráadásul a mások által megtervezett kihívásokat is végigugrálhatjuk, mindemellett kiváló gyakorlást jelenthet minden kezdő játékdizájnernek is.

Elolvasom a tesztet

Ilyen az, amikor Mario Makerrel kéred meg a barátnőd kezét

Hír | 2016.05.30 12:45

Egy vérbeli játékos hogyan másképp tehetné fel szíve hölgyének a nagy kérdést, mint egy videojáték segítségével? Ezúttal a Mario Maker segített ebben.

Super Mario Maker - egy anime szereplő veheti át Mario helyét

Hír | 2016.02.20 09:40

A legújabb kosztüm kiegészítés nem egy a játékvilágból ismerős karakterrel lep meg minket, hanem egy anime sorozat szereplőjével.

Super Mario Maker - valaki épített benne egy működő számológépet

Hír | 2016.02.09 07:13

Láttunk már elképesztő pályákat a Super Mario Makerben, de erre nem voltunk felkészülve.

Super Mario Maker teszt - a legjobb dolog, ami Marióval történhetett

Teszt | 2015.10.17 20:07

Négy Super Mario játék legjobb elemeit csomagolták a Super Mario Maker zseniális pályaszerkesztőjébe, ezáltal saját pályákat varázsolhatunk és legyűrhetjük mások kihívásait is.

A Super Mario Maker kihozza a szadistát az emberekből

Hír | 2015.10.10 10:50

Azt hiszed, hogy a Call of Duty tesz erőszakossá? Próbáld ki a felhasználók által tervezett Super Mario Maker pályákat és garantáltan idegbeteg lesz pár órán belül. Mutatunk egy pályát, ami túlmegy minden határon, és valaki mégis végigviszi elképesztő ügyességgel.

Napi büntetés: a Super Mario Maker pálya, amit 11 000 próbálkozás után sikerült teljesíteni

Hír | 2015.09.21 20:27

Egy játékos közel négy órán keresztül próbálkozott, hogy teljesítse a Super Mario Maker eddigi egyik legnehezebb pályáját.

Super Mario Maker - tanuld meg a pályakészítés alapjait a Nintendotól (videó)

Hír | 2015.09.10 11:05

Tényleg élvezetes játékbeli pályákat tervezni sokkal nehezebb, mint pályarészek, ellenfelek és jutalmak egymásra pakolása, a Nintendo viszont ad némi segítséget is, mielőtt bedob minket a mély vízbe a Super Mario Makerben.

Bármit is csinálsz, ne hagyd abba a rohanást ezen a Super Mario Maker pályán

Hír | 2015.06.25 09:00

Egy izgalmas és érdekes pályát láthattok egy videóban, ami egyáltalán nem ijesztő. Legalábbis addig nem, amíg Mario folytatja a futást.

E3 2015 - így lehetsz játékfejlesztő a Super Mario Makerrel

Hír | 2015.06.17 15:55

A Super Mario Makerben nem csupán mások őrült Mario-pályáin ugrálhatunk majd végig, hanem természetesen a saját kihívásainkat is megtervezhetjük, az új screenshotokon pedig egy kis ízelítőt kapunk abból, milyen is lehet a végeredmény.

E3 2015 - Amiibo támogatással érkezik a Super Mario Maker

Hír | 2015.06.16 19:31

A Super Mario Maker továbbra is a kreatívabb játékosoknak szeretne kedvezni, az új részben pedig akár Amiibo figuráinkat is bevethetjük.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)