Super Smash Bros. for Wii U

Super Smash Bros. for Wii U kép

A Nintendo családbarát verkedős játéksorozatának Wii U-s kiadása. A Super Smash Bros. for Wii U története egészen a Nintendo 64-korszakig nyúlik vissza, amikor is két lelkes dizájner titokban elkészítette a prototípust, majd hatalmas sikert értek el vele a cég fejesei és később a kibővített változattal a játékosok között is. A széria legújabb, Wii U-ra szánt részében a Nintendo szinte minden ismert karaktere helyet kapott, hogy egy egyszerűnek tűnő, mégis komplex verekedős koncepció képében, minden eddiginél több lehetőséggel és számos játékmódban elgyepálják egymást. A megszokott verekedős címekkel ellentétben azonban a Super Smash Bros. for Wii U-ban négyfős bunyók zajlanak egy többszintes 2D-s síkon és kombók százainak betanulása helyett elég két támadásgombot és az irányokat kombinálnunk a sikeres támadásokhoz. Persze ne tévesszen meg minket az egyszerűnek tűnő játékment, a Super Smash Bros. valószínűleg a Nintendo eddigi legtartalmasabb játéka, amely minden másodpercben mutat valami újat.


A Smash bajnokság győztese egy hatalmas adag instant levessel ment haza

Hír | 2017.01.18 13:17

Vannak fontosabb dolgok a pénznél és a dicsőségnél. Például egy gigantikus adag ramen.

A Best Buy alkalmazottai vettek egy Wii U-t az állandóan ott lógó srácnak

Hír | 2016.12.12 10:37

Volt egy srác, aki szinte minden nap a Best Buyban lógott, és a Super Smash Bros. kiállított verzióját nyomta. Valószínűleg most már ritkábban fog bemenni.

Sokkal nehezebb játszani, ha a Twitch nézői mozgatják alattad a kanapét (videó)

Hír | 2016.02.10 17:06

Egy zseniális verseny ismét megmutatta, hogy sok jó nem sülhet ki belőle, ha a Twitch chat kezébe hatalmat adunk. Ezúttal egy gamert szívattak meg, aki csak a Super Smash Bros.-zal szeretett volna játszani.

Super Smash Bros. - az egyik legjobban sikerült hoax

Hír | 2015.02.17 14:55

Ha bedőltetek a világhálón terjedő videónak, és azt hittétek, hogy Rayman csatlakozik a Super Smash Bros. harcosaihoz, akkor van egy rossz hírünk. Viszont el kell ismerni, szép munka.

Super Smash Bros. for Wii U teszt - Mario leveri Pikachut

Teszt | 2015.01.15 20:47

Újabb érv a Wii U mellett: bunyó a Nintendo szinte összes ismert karakterével, minden eddiginél több lehetőséggel felvértezve a Super Smash Bros. Wii U változatában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)