Warlock 2: The Exiled

Warlock 2: The Exiled kép

A Warlock 2: The Exiled a Paradox Interactive és az Ino-Co Plus Civilization szériára hajazó, körökre osztott stratégiája, amely fantasykörnyezetben játszódik. A Warlock 2 a tipikus 4X stratégiák táborát gyarapítja, tehát feladatunk a felfedezés (eXplore), a terjeszkedés (eXpand), a kitermelés (eXploit) és végül a megsemmisítés (eXterminate). A játék világa a Warlock első részében látott alapokon nyugszik, nagyon fontos benne a mágia szerepe, de az is elengedhetetlen, hogy szövetségeseket és barátokat keressünk, mert a Warlock 2 játékmenetében egyedül képtelenség mindent megoldani. A PC-exkluzív folytatás számos újdonságot kapott és a mindenből több, jobb, nagyobb elvét követi, ráadásul rendelkezik egy élvezetes pályaszerkesztővel is.


Warlock 2: The Exiled teszt - száműztek, de visszatérek!

Teszt | 2014.07.22 09:00

Elvittük egy körre a Paradox Interactive Civilizationre hajazó, humortól nem mentes, körökre osztott 4X fantasy stratégiáját.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)