Hirdetés

50 Cent arra utalgat, hogy részt vesz egy Grand Theft Auto projektben

|

A színészkedéstől és játékszinkronizálástól sem idegenkedő rapper szerint valami nagy dolog készül.

Hirdetés

A ma már tévés producerként is ismert Curtis Jackson, vagyis 50 Cent nevével a kétezres években nem csupán Call of Duty: Modern Warfare 2 stáblistáján találkozhattunk (egy tengerészgyalogost szinkronizált), hanem saját játéksorozata is volt. A 50 Cent: Bulletproofban és a 50: Cent Blood on the Sandben önmaga még keményebb kiadását alakította.

Most pedig úgy fest, hogy rövidesen egy újabb, videojátékos kötődésű projekthez adja a nevét, legalábbis erről árulkodik egy titokzatosnak szánt Instagram-bejegyzés.

Hirdetés

50 Cent megosztotta a Grand Theft Auto Vice City jellegzetes logóját, amihez az alábbi rövid szöveget fűzte hozzá.

"Később elmagyarázom. Ez a cucc nagyobb, mint a Power, higgyetek nekem."

Az említett Power a Starz prémium kábelcsatornán 2014 és 2020 között futott bűnügyi drámasorozat volt Omari Hardwickkel a főszerepben, Jackson producerként és színészként is részt vett a megvalósításában. A sorozat akkora sikernek bizonyult, hogy három spin-off is készült még (Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan és Power Book IV: Force címmel), tehát amikor azt állítja, hogy valami komoly dolog van készülőben, akkor az biztos, hogy nagyot fog szólni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Konkrétumok ismerete híján legfeljebb találgatni tudunk, egy Grand Theft Auto sorozat a Vice City nyomán éppúgy elképzelhető, mint az, hogy szerepet kapott a készülő GTA 6-ban, amelyről több szivárogtató is azt állítja, hogy visszavisz bennünket a Miamiról mintázott Vice Citybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)