Hirdetés

A hivatalos Animal Crossing csukák simogatóan puhának tűnnek

|

Nem biztos, hogy bejárnánk velük egy lakatlan szigetet, de felvenni őket olyan lehet, mint bebújni egy nagy takaró alá a tábortűz mellett.

Hirdetés

A Puma már egy ideje megszerezte a jogokat a Nintendo játékaihoz, de az első próbálkozásuk nem volt túl nagy siker. Az Animal Crossing témát láthatóan jobban eltalálták: a világoskék és zöld borítás, a halvány ikonok, és a helyenként beköszönő bőrszínű kiemelés tökéletesen átadják a játék laza hangulatát.

A cipők dizájnját a Puma Wild Ride modellre alapozták, és a lenti képeken látható páros lesz az első a háromdarabos szériából.

Hirdetés

A cipőkkel gyakorlatilag tökéletesen eltalálták az Animal Crossing érzetét, de a Puma nem csak a lábadra támad: többféle ruhadarabot is piacra dobnak majd, köztük a lent látható pulóvert is.

Pontos méretezést, megjelenési dátumot és árazást még nem tudunk, de annyi már biztos, hogy ezek elérhetőek lesznek felnőtt és gyerekméretekben is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)