Hirdetés

A PUBG-nek bizony van sztorija, és Riker parancsnok el is meséli neked az egészet

|

Ki hitte volna, hogy egymás tömeges legyilkolása mögött egy tényleges történet is van.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds (tudjátok, a játék, amiben félmeztelen emberek rohangálnak és csirkevacsorára vadászva) komoly háttértörténettel tudja alátámasztani a többjátékos meccsek eseményeit, és ha ezt nekünk nem hiszitek el, akkor majd Jonathan Frakes biztos meggyőz bennetek.

A nemrég közzétett, Mysteries Unknown: Birth of the Battlegrounds nevezetű anyag gyakorlatilag egy magyarázó videó, amiben a Star Trek egykori színésze elmeséli, hogy mi is történik igazából a játékban.

Hirdetés

A sztori pont annyira komplikált, amennyire gondoljátok: az Erangelen történt mészárlás egyetlen túlélője rendez egy műsort, amiben európai elítélteket harcoltatnak a halálig. Az eseményeket felveszik, a felvételeket pedig jó pénzért továbbadják.

Oké, talán egy fokkal azért összetettebb az egész, és Frakes egyébként egész jól előadja a dolgot:

Erős kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy ez majd hatással lesz bárki játékélményre, de legalább ma is tanultunk valamit.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)