Hirdetés

A The Last of Us-sorozat bőven tartogat újdonságokat a rajongóknak

|

Azoknak is érdemes lesz végignézniük az HBO adaptációját, akik kívülről fújják a játékot.

Hirdetés

2023 egyik első nagy premierjét tudhatja magánénak a kultikus The Last of Us videojáték sorozatváltozata, amelyet a Naughty Dog teljes támogatásával valósított meg az HBO, a feldolgozásért pedig a stúdiót vezető Neil Druckmann és Craig Mazin (Csernobil) feleltek - utóbbi szerint ráadásul ez a valaha elkészült legjobb videojáték-történet, szóval lelkesedésből nincs hiány. 

Mazin azt már egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy azoknak is tartogatnak meglepetéseket és érdekességeket, akik már jól ismerik az alapsztorit, mivel jól tudják, hogy a sorozatnézés sokkal passzívabb cselekvés, mint az, ha játszunk valamivel, ezért több sztorielemmel és karakterrel készülnek, valamint lesz olyan esemény is, amik az első játékból kimaradt. 

Hirdetés

A The New Yorker jelentése szerint a The Last of Us sorozat csapata a Naughty Doghoz fordult segítségért, hogy tervezzenek egy új fertőzöttet a szériához. A trailerek alapján az élőszereplős clickerek vérfagyasztóan néznek ki, ez pedig nagyban köszönhető annak, hogy Mazin és Druckmann a stúdió látványtervezőivel konzultáltak, hogy a játékban szereplő fertőzöttektől eltérő egyedet alkossanak meg. A készítők egyetértettek abban, hogy az új változatnak félelmetesebbnek kell lennie, hogy igazolja a videojátéktól való eltérést. Mazin szerint a kiválasztott dizájn "humanizáló" aspektusai a kedvencei, azaz például olyan részletek, mint a ruhák, amiket a gazdatestek viselnek, vagy hogy a hajuk elsötétül a föld alatt töltött évek után. 

Ha mindez nem lenne elég újdonság, akkor ott van Troy Baker és Ashley Johnson duója, akik a játékban Joelt és Ellie-t szinkronizálták, ám itt hús-vér valójukban láthatjuk őket más szerepekben, hiszen Joelt és Ellie-t Pedro Pascal és Bella Ramsey formálják meg. Baker egy James nevű karaktert játszik, aki egy kannibalista túlélőcsoporthoz tartozik, Johnson pedig Ellie anyukáját alakítja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyúttal az sem elhanyagolható részlet, hogy a show nemcsak az első játékot veszi alapul, hanem annak kiegészítőjét, a Left Behindot is, amely három héttel az alapjáték eseményei előtt játszódik és Ellie, valamint a legjobb barátja, Riley kapcsolatára fókuszál. Így a nézők Joel és Ellie háttértörténetét is egyszerre ismerhetik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)