Hirdetés

Az Angry Birds film megnyit egy extra pályát, ha maradsz a stáblistáig

|

Egy érdekes kis extrával vonzza be az Angry Birds Action játékosait a film a mozitermekbe.

Hirdetés

Az Angry Birds film egészen meglepően nem borzalmas a kritikusok szerint. Teljesen nézhető, és a mozijegy árát is megéri, főleg azoknak, akik az Angry Birds Action játékot is tolják. Ha te játszod a játékot, akkor javasoljuk, hogy várd ki a stáblistát.

A Rovio bejelentése szerint egy izgalmas extra vár azokra, akik előrántják a telefonjukat a film alatt. Szerencsére a promóció csak a stáblistára vonatkozik, így nem fogunk egymás idegeire menni azzal, hogy a moziteremben a telefonunkat bűvöljük.

A fenti videóban megnézhetitek, hogy hogyan is működik a dolog a gyakorlatban. Ha követitek a fenti lépéseket, akkor már tolhatjátok is az új tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)