Hirdetés

Angry Birds film - jön a folytatás

|

A Rovio a pénzügyi jelentésében hintette el, hogy biztosan elkészül a következő Angry Birds film is, ami nem jelenthet mást, minthogy sokan váltottak jegyet a dühös szárnyasokra.

Hirdetés

Túl sokat nem vártunk az elmúlt évek legnépszerűbb mobiljátéka alapján készített adaptációtól, de nem is kellett, hiszen az Angry Birds film legnagyobb erénye az volt, hogy nem akart többnek látszani annál, mint ami: egy méregdrága termékcsatolásnak. Az elsősorban a fiatalokat megcélzó animációs film abszolút nézhető volt és azok számára, akik az Angry Birds Action játékot tolják, különösen megérte moziban megnézni az extrák miatt

Az Angry Birds film állítólag 73 millióból készült és közel 350-et szedett össze világszerte a pénztáraknál, a premiert kísérő gigászi merchandising sikerét viszont legvadabb álmainkban sem tudjuk megtippelni, ráadásul még hátravannak a DVD és Blu-ray megjelenések. A Rovio tehát nem panaszkodhat a mérges madarak teljesítményére, sőt!

A cég vezetője, Kati Levoranta egy közleményben árulta el, hogy jelenleg számos izgalmas játék és projekt áll fejlesztés alatt náluk, beleértve egy új IP-t és a The Angry Birds Movie folytatását is. Utóbbival kapcsolatban a stúdió szóvivője tisztázta, hogy jelenleg még csak a tervezési szakasz korai fázisában járnak, vagyis folyik ezerrel az ötletelés a hogyan továbbról. 

Nektek hogy tetszett az Angry Birds filmváltozata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)