Hirdetés

Már lecsaphattok az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás elővételes jegyeire

|

Három teljes napon át hódolhatnak szenvedélyüknek a retró játékgépek kedvelői.

Hirdetés

Az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás nem kevesebb mint 250 retro árkád gépezetet próbálhatnak ki a résztvevők. Klasszikus játékgépek és gyönyörű flipperek várnak benneteket.

Hirdetés

November 3. és 5. között, három napon át a Dürer Rendezvényházban gyűlnek össze a retró hazai szerelmesei. A '80-as évek árkád csodái mellett igazi különlegességeket is elhoztak a kiállításra, ott lesz például a Hercules nevezetű monstrum, a világ legnagyobb flipperasztala, ami valódi biliárdgolyókkal működik.

Ha semmiképpen sem szeretnétek lemaradni erről a múltidéző gamer ünnepről, akkor már most vásároljátok meg elővételes jegyeiteket. Ide kattintva mindhárom napra válthattok belépőt, létezik felnőtt és ifjúsági (6-18 éves korig) jegy is. 

Természetesen mi sem hagynánk ki egy ilyen remek bulit. A GameStar csapata is kint lesz a helyszínen, ahol a Zen Studios-szal közösen veszünk részt. 

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás

A Facebook esemény oldalát itt találod!

Nyitvatartás

2017. november 3. 16:00-02:30
2017. november 4. 9:00-02:30
2017. november 5. 09:00-20:00

Helyszín

Dürer rendezvényház, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Jegyek

Ide kattintva eléritek a rendezvény mindhárom napján belépőit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)