Hirdetés

Elképesztő kaszkadőrmutatványok lesznek az Assassin's Creed filmben

|

A Michael Fassbender helyett egy-egy jelenetben szereplő kaszkadőr egy olyan ugrásra vállalkozott a film forgatása közben, amit nagyjából 35 éve nem csinált meg senki.

Hirdetés

Idén Assassin's Creed játék nélkül maradunk, de ehelyett az év végén mozikba kerül a játék univerzumát feldolgozó film, néhány ismerős és jó pár új karakterrel. De a játéksorozat ikonikus részeit ebből sem hagyják ki.

Így természetesen láthatjuk majd a leap of faith-nek nevezett ugrást, amivel oly sokszor láttuk már szédítő magasságokból egy pillanat alatt az utca szintjére jutni az asszaszinokat saját képernyőnkön. Mint kiderült, ezt a Ubisoft közreműködésével készülő filmben nem CGI-trükkökkel oldották meg, hanem a kaszkadőr Damien Walters vállalt be néhány elég durva szabadesést. A jelenethez, ahol Aguilar csak egy ilyen vakmerő ugrással menekülhet meg üldözői elől, először két kisebb, 20 és 27 méterről végzett próbaugrást végeztek Waltersszel. Majd ezeket követően több mint 38 méteres magasságból vetette magát alá Walters a filmben is használt felvétel kedvéért, az Assassin's Creed film legőrültebb mutatványát pedig ti is megleshetitek a fenti videón.

Szerintetek a filmben sikerül majd visszaadni a játék őrült akciójeleneteit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)