Hirdetés

Régi ismerősökkel is találkozunk majd az Assassin's Creed filmben

|

Tim Wildgoose, az AC film fegyvertervezője néhány érdekes részletet osztott meg az Entertainment Weeklyvel a karakterekről, illetve a film kosztümeivel is közelebbről megismerkedhetünk.

Hirdetés

Már csak kevesebb mint fél év van hátra az Assassin's Creed film mozis premierjéig, de még mindig csak a trailerben látottakból vonhatunk le következtetések; ami nem is feltétlen probléma, hiszen ki akarna már most mindent spoilerezni magának…  Ennek ellenére nem lenne rossz némi plusz információ, és aki kimondottan a látványvilág egyes részleteire kíváncsi, az most örülhet, az Assassin's Creed filmes produkciója ugyanis ad a részletekre: számos a játékból ismert fegyvert egy az egyben lemásoltak és megvalósítottak.

Még ennél is jobban örülünk annak, hogy a játékból kiemelt fegyvereket a játékból ismert tulajdonosaik forgatják majd. "Egyes esetekben teljesen le tudtuk másolni az Ubisoftos fegyvereket karaktereik számára." Már ez is sokat sejtet, de Wildgoose hozzátette még, hogy egészen konkrétan: "lesznek olyan asszaszinok akiket a játékból importáltunk a filmbe és valóban használni fogják saját fegyvereiket."

Természetesen Wildgoose igyekezett a lehető legködösebben fogalmazni, az eddigi meglévő információink a filmről azonban további találgatásokra adnak lehetőséget. Azt már bizonyosan tudjuk, hogy nem valamelyik játszató karakterre számíthatunk, mint pl. Ezio vagy Altair, illetve Wildgoose még hozzátette, inkább olyan asszaszinokra gondoljunk, akikről valamelyik, esetleg már több játékban is hallhattunk, vagy legalább tudomást szerezhettünk. "népszerű karakterre kell gondolni, olyanra, akinek a fanok biztosan nagyon örülnek majd." biztosított minket Wildgoose.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a játék nagyobb részben fog a jelenkorban játszódni, így egyáltalán nem kizárt, hogy nem a múltból kell "visszatérőre" számítanunk, arról nem is beszélve, hogy az Animus ezúttal a spanyol inkvizíció idejébe repít bennünket  és ezt az időszakot még nem fedezhettük fel AC játékban.

A rendező Justin Kurzel számára fontos koncepció volt, hogy a játékok realisztikus helyszín élményét vissza adja a film, így nagy részben terepen forgott, és habár teljes mértékig az Assassin's Creed "univerzumban" játszódik, egy komplett önálló történetet valósítottak meg. A premier várhatóan december 21-én lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)