Hirdetés

Assassin's Creed film - többet látunk a jelenből, mint a múltból

|

Míg az Assassin's Creed játékok inkább a múltban játszódtak, és csak pár pillanatig utaztunk a jelenbe, a film ezt pont fordítva csinálja.

Hirdetés

A múlt héten láthattuk az Assassin's Creed mozi első előzetesét. A film akár még jó is lehet, főleg úgy, hogy nem ragaszkodik a játékokhoz, csak elemeket vesz át belőle, nem próbálja lemásolni.

Mi több úgy látszik, amennyire lehet, próbál elrugaszkodni. Valószínűleg arra is választ kapunk, miért változtatták meg ennyire az Animus működését; lesz idő ezt kifejteni, ugyanis a film 65%-ban a jelenkorban játszódik, csak a maradék 35%-ban járunk a spanyol inkvizíció idejében. A készítők célja, hogy jobban megismertessék a nézőkkel az Abstergo működését, pontosan miért is vonták be Callum Lynch-et a programba, és miért kell tudniuk, mi történt a 15. században ősével, Aguilarral. Egyébként nem csak Callum, más halálraítéltek is részt vesznek a kutatásban, valószínűleg egy rakás modernkori asszaszint képeznek ki, hogy a modernkori templomosokat legyűrjék. Meglátjuk decemberben, addig is nézzük meg újra az előzetest, szigorúan Kanye West nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)