Hirdetés

Élő tehenet nyert egy pár, mert övék lett a legmagasabb pontszám egy játékban

|

Egy tunéziai fejlesztésű mobiljáték fejlesztői úgy döntöttek, tehénnel ajándékozzák meg a legjobb játékosokat.

Hirdetés

Akármilyen viccesen is hangzik, bizonyos területeken egy tehén tényleg többet ér, mint mondjuk egy játékkonzol vagy valami más, drága, de nem ehető nyeremény.

Koreában pár éve volt egy Counter-Strike verseny, melynek győztese egy 110 kilogrammos malacot vihetett haza. Valószínűleg őt sem őrizték meg háziállatnak, de biztos, hogy így vagy úgy, de jó helyre került. A tunéziai Digital Mania játékában, az androidos Bagra the Game-ben tehenek a főszereplők, a csapat pedig úgy gondolta, hogy stílusos lenne a legjobb játékosoknak tehenet ajándékozni. A győztes egy Bejában élő pár lett, melynek tagjai eldönthették, élve vagy darabokban, sütésre készen akarják-e a jószágot, vagy esetleg felajánlják jótékonysági célokra. Az alábbi videó tanúsága szerint az állat legalább az utazás idejére egyben maradt, kis vonakodás után felszállt a teherautóra, és elindult új otthonába.

A Digital Mania egyébként még egy jószágot felajánlott, de még nem tudni, ezt ki kapja. Ha épp Tunéziában vagytok, és nagyon szeretnétek egy tehenet, játsszatok a Bagrával.

Arra egyébként nincs magyarázat, miért kapott napszemüveget, sálat és sapkát a Pamela névre hallgató állat, de ez is egyike azon dolgoknak, amiket el kell fogadnunk, nem pedig töprengenünk rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)