Hirdetés

Napi büntetés: rap viadalban a Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare

|

A Battlefield 1 és a Call of Duty: Infinite Warfare előzetesei elképesztő pozitív és negatív rekordokat döntenek, mindeközben Dan Bull is hozzászólt a témához a maga módján.

Hirdetés

Dan Bull ismét alkotott egy keményet a Battlefield 1 vs Infinite Warfare rap battle videójával. A szópárbajt követni is nehéz, de inkább hagyjuk is a szöveg értelmezését, és csak élvezzük a viadalt. Mondjuk a rajongók már így is eldöntötték, hogy melyikre szavaznak.

A Battlefield 1 trailere brutálisan jól néz ki (persze ez még nem gameplay), és ezzel az internet is egyetért. A videó jelenleg a legtöbbet lájkolt trailer a YouTube-on a maga 1 107 000 zöld ujjával.

Ezzel szemben a Call of Duty: Infinite Warfare trailere kemény 1 400 000 dislike-on ül, amivel nemcsak hogy elérte a "minden idők legtöbbet dislike-olt trailere" címet, de jelenleg ez a videó az 5. legtöbbet utált anyag az egész YouTube-on. Ami azért vicces is kicsit.

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Battlefield 1 vezet, de a döntő szó úgyis a kasszáké lesz majd. A rap viszont csodálatos, fentre kattintva lehet elmerülni Bull legújabb gyöngyszemében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)