Hirdetés

Battlefield 1 - Danny Trejo mutatta be a valóságban is elkészült dzsambia tőrt

|

A srácok a Man at Arms YouTube csatornánál elkészítették a Battlefield 1-ből ismert dzsambia kést és nem is akárkit hívtak vendégül mindhez, hiszen Danny Trejo prezentálja a fegyvert.

Hirdetés

A Man at Arms-os srácoknak nem ez volt az első, hogy videojátékokból ismert fegyvereket kovácsoltak. Az ő nevükhöz fűződik a Dark Souls és a Final Fantasy ikonikus kardjainak elkészítése is. 

Legutóbbi videójukban a Battlefield 1 egyik közelharci fegyverét, a dzsambia kést vagy más nevén az arab tőrt készítették el. Vendégként és narrátorként Danny Trejot láthatjuk, akinek szereplése még keményebbé teszi a videót. A professzionális kovácsok külön figyeltek, hogy olyan alapanyagokat és technikákat használjanak, amik az első világháború során elterjedtek voltak.

A csapat több héten át készítette a fegyvert, a munkálatos során a tagok a kés különböző részein dolgoztak. Az eredmény csodálatos lett, külön érdemes megfigyelni, hogy a játékban látható dzsambia kés markolatán lévő metszetek az elkészült művön is láthatóak. Fegyver lévén kihagyhatatlan volt, hogy megnézzék milyen használat közben, így a videó végén egy kis kaszabolásnak is szemtanúi lehetünk.

Ti milyen más fegyvert néznétek meg élőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)