Hirdetés

Battlefield 1 - remek kisfilmet készítettek a rajongók

|

Számos zseniális kisfilmet láttunk már a múltban a játékosok készítésében, a Battlefield 1-hez megálmodott "No Man's Land" című rajongói darab pedig a legjobbak közé tartozik.

Hirdetés

A hollywoodi filmesek egy-két kivételtől eltekintve soha nem készítettek még olyan minőségi játékadaptációt, mint a mindenre elszánt, lelkes rajongók: ezeknek a kisfilmeknek az a kvintesszenciája, hogy szívvel-lélekkel készültek, játékosoktól-játékosoknak. Nincs ez másként a Battlefield 1 rajongói film esetében sem.

Nincs jobb szó rá: a Hoodoo Operator munkája lenyűgöző. A zárt alpha alatt, nyilvános szervereken rögzített jelenetekből álló, No Man's Land névre hallgató kisfilmben minden benne van, amiért annyira várjuk a Battlefield 1 megjelenését, sőt egy minőségi háborús film követelményeinek is tökéletesen megfelel. Csak két és fél perc az egész és mint ilyen, kihagyhatatlan, de azért elbírtunk volna belőle viselni akár egy 20 perces verziót is. 

Mit gondoltok a megvalósításról? Örülnétek, ha elkészülne egy ehhez hasonló Battlefield film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)