Hirdetés

Battlefield 1 - Conan O'Brien, Terry Crews és néhány cukiság

|

Amerika egyik legismertebb tévés személyisége, Conan O'Brien folytatja népszerű videojátékos műsorát, a Clueless Gamert, amelyben ezúttal a Battlefield 1-et próbálja ki az egyik Feláldozható társaságában.

Hirdetés

A mindig zseniális showman, Conan O'Brien visszatért egy újabb Clueless Gamer epizóddal, amelyben most a Battlefield 1-be kóstolt bele, természetesen ezúttal sem egyedül.

Most a népszerű színészt, a nemrég PC-t építő Terry Crews-t invitálta meg a műsorba, hogy segítsen neki megismerkedni a DICE lövöldéjének játékmenetével. Miközben remekül szórakoztak, sok megrázó dolgot is láttak rövid idő leforgása alatt, így kénytelenek voltak néhány bolyhos állatkával feltornászni a boldogságszintjüket és a mi jókedvünket (a videó spoilereket tartalmazhat a kampányból, így csak saját felelősségre nézzétek!). 

A Battlefield 1 már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, olvassátok el a tesztünket is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)