Hirdetés

Besiege - van, aki katapult helyett a Tűzgyűrű robotóriását építette meg (videó)

|

Nem csak a Minecraftban lehet ám meglepően összetett szerkezeteket alkotni, legutóbb például a Besiege nevű játékban sikerült egész jól kivitelezni a Tűzgyűrű hatalmas mechjét.

Hirdetés

A Besiege-ben elvileg nem kéne előfordulnia különösebben high-tech dolgoknak, hiszen a játék lényege eredetileg az, hogy középkori ostromgépeket építsünk és azokkal tegyünk a földdel egyenlővé különböző épületeket. Persze ahogy a játékosok kreativitása beindult, ettől elég távoli témáknál kötöttünk ki.

Legutóbb például a játék által biztosított eszközöket elég magas szinten használó rajongó, Drako a Tűzgyűrűben látott Jaeger mechet, a Gipsy Dangert alkotta újra viszonylag jól a Besiege-ben. A lépegető vezethető, a karjai is részletesen mozognak (a vállak, a könyök és az ujjak is mozdíthatóak) és a filmben látható harci gépekhez hasonlóan ez is elég komoly pusztítást tud végezni, például a mellkasából bombákat tud kilőni. A szerkezet egyetlen szépséghibája, hogy oldalirányba nem tudjuk forgatni, de az alábbi videóbemutató készítője, Shadé ezt a problémát elegánsan kerülte ki. A saját maga által készített (és szintén a Tűzgyűrűből vett) V-50-es helikopterekkel ugyanis nem csak irányba állíthatja a Jaegert, hanem gyakorlatilag bárhová elrepítheti a méretes robotot. Ha ti magatok is játszotok a Besiege-dszel, innen le is tölthetitek a Gipsy Dangert és át is gázolhattok gyakorlatilag bármin a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)