Hirdetés

Beszóltál az interneten? Megmondalak anyádnak!

|

Egy külföldi játékkritikus lánynak elege lett abból, hogy a kommentelők beszólogatnak neki, ezért úgy döntött, felkeresi a szüleiket. Zseniális.

Hirdetés

Azért azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy a kommentelők, és elsősorban a fikázók nagy része még a 14-et sem töltötte be, és nemhogy a súlyát nem érzi annak, amit mond, de még a szavak jelentését sem tudja.

Alanah Pearce egy ausztrál játékkritikus hölgy, aki rádióknak és televízióknak készít kritikákat, illetve saját YouTube csatornája is van. Mivel nő, és emellé még csinos is, Twitteren és Facebookon ömlöttek neki a kommentek, melyeknek tartalma, nos mondjuk úgy, hogy „nem volt illendő”. Egy ideje ő is rájött a már említett igazságra, illetve arra, hogy a fiatalokkal nem tudná megértetni magát, ezért úgy döntött, inkább a szüleiknek ír (nyilván Facebookon nem olyan nagy feladat megtalálni a tizenegy-két évesek szüleit). Összesen négy anyukának írt, az egyikkel a következő beszélgetést folytatta le:

„- Szia Anna, nem ismerlek, de a te fiad [név kisatírozva]?

- Igen, miért?

- Soha nem beszéltem vele ezelőtt, de a publikus facebook oldalamra ma egy olyan üzenetet küldött, amiről úgy gondolom, elbeszélgethetnétek.

„Megerőszakollak, ha találkozunk, te picsa.” (a "cunt" szóra talán ez az a fordítás, ami még szalonképes)

- OMG a kis szaros! NAGYON SAJNÁLOM, BESZÉLNI FOGOK VELE!”

Szerintünk Pearce megoldása zseniális, talán hozhat egy kis változást. Lépésnek nem rossz.

Ti hogyan lépnétek fel az ilyen kommentelők ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)