Hirdetés

Bloodborne - így készült el a valódi Saw Cleaver

|

A Man at Arms csapata összehozott egy olyan brutális fegyvert, amivel az élőholtakat egy laza kézmozdulattal lehet darabokra vágni.

Hirdetés

A Man at Arms csapata szereti a játékokból/filmekből ismert fegyvereket azok eredeti, életveszélyes formájában megvalósítani. Így volt ez az Assassin's Creed: Syndicate fegyverének esetében is, és nem más a helyzet a Bloodborne ikonikus Saw Cleaverének esetében sem.

Ezek a srácok profi fegyverkészítők, akik nem csak megalkotják a kardokat és baltákat, de használni is tudják azokat. Amit most lent láttok az egyrészt a menőség elérhetetlen szintje, másrészt viszont erősen kiérdemel egy "otthon ne próbáljátok ki" táblát hatalmas piros betűkkel, 40-szer aláhúzva. Mondjuk amúgy is kétséges, hogy otthon a pincében összetudnátok rakni egy ilyet.

Ti legszívesebben melyik játékban látott fegyvert látnátok viszont valódi formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)