Hirdetés

Így fest Bob Ross a Super Mario Makerrel

|

Bob Ross éveken át inspirálta az embereket arra, hogy kezdjenek el festeni, de azért ő is tartja a lépést a technológiával.

Hirdetés

Bob Ross egy legenda a tévés műsorvezetés világában. A The Joy of Painting a 70-es évek egyik legnépszerűbb műsora volt, hiszen Bob Ross közérthető előadásmódja és végtelen nyugtató hangja azonnal a képernyőkhöz láncolta a nézőket. De ezt persze ti is tudjátok, hiszen tavaly 200 órán át néztük a műsorát.

Idővel viszont nem árt valahogyan modernizálni az ilyen jól bevált recepteket sem, így hát az alábbi paródiában le is cserélték a hagyományos palettát, hogy az önkifejezés legkorszerűbb módját mutathassák be. Természetesen a Wii U gamepadról van szó és a zseniális Super Mario Makerről. A videót az A Dumb Thing csatornája készítette és tökéletesen eltalálták a hangulatot: a lágy zene, a műsorvezető bársonyos hangja és az extrém hajviselet mind a helyükön vannak.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)